Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

• Ruani kontrollin e biçikletës tuaj dhe jini te vëmendeshëm.

Për të mbajtur në kontroll biçikletën tuaj duhet të siguroheni që biçikleta juaj është e madhësisë të duhur, në të kundërt duhet ta rregulloni për tu përshtatur me gjatësinë e trupit tuaj. Një biçikletë e pajisur me mjetet e duhura është më e lehtë për ta kontrolluar, më e rehatshme edhe shkakton më pak lodhje. Përdorni sinjale me dorë para se të ktheheni ose për të ndryshuar korsi dhe për të paralajmëruar trafikun rreth jush. Pedaloni në të njëjtin drejtim me trafikun, kjo do t’iu bëjë më të dukshëm dhe do të pakësojë rrezikun gjatë rrugës. Në një rrugë me një kalim ju mund të pedaloni në krah të majtë përsa kohë ju jeni në të njëjtin drejtim me trafikun. Qëndroni larg nga makinat e parkuara pasi mund të goditeni gjatë hapjes së derës së tyre.

• Mbroni veten duke zvogëluar rrezikun e lëndimit të kokës, duke vendosur kaskën mbrojtëse.

• Jini vigjilent dhe të dukshëm gjatë pedalimit.

Përdorni sinjale me dorë para se të ktheheni ose për të ndryshuar korsi dhe për të paralajmëruar trafikun rreth jush.

• Pedaloni në kahun e trafikut.

Pedaloni në të njëjtin drejtim me trafikun, kjo do t’iu bëjë më të dukshëm dhe do të pakësojë rrezikun gjatë rrugës. Në një rrugë me një kalim ju mund të pedaloni në krah të majtë përsa kohë ju jeni në të njëjtin drejtim me trafikun. Qëndroni larg nga makinat e parkuara pasi mund të goditeni gjatë hapjes së derës së tyre.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.