Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Parku Rinia është parku urban më i madh i qytetit, me një sipërfaqe afërsisht 9 ha. Në këtë park mund të shijosh galerinë e hapur të skulpturave të artit modern në gur. Rikonstruksioni dhe rimodelimi i plotë i shesheve urbane përgjatë parkut, e ka shdërruar këtë park në ambientin  çlodhës më të frekuentuar për të gjitha grupmoshat. Krijimi i një amfiteatri të hapur në park, ndikon edhe në rigjallërimin  e jetës artistike në qytet dhe tërheqjen e  rreth 50.000 turistëve çdo vit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.