Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kulla Panoramike është një vepër arkitekturore e pozicionuar në sheshin para teatrit “ Andon Z. Çajupi”, e cila ju jep mundësinë qytetareve, por edhe vizitorëve të shohin nga lart lagjet tradicionale, Pazarin e Vjetër të Korçës,Varrezat e Dëshmorëve etj. Sheshi para teatrit dhe teatri “Andon Z. Çajupi”, si rezultat i rikonstruksionit të plotë ofron një teatër modern, si edhe  një hapesirë të re funksionale dhe publike për të gjithë qytetarët e Korçës.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.