Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Festa e Mollës, ka si qëllim promovimin e produktit vendas, mollës dhe nënprodukteve të saj. Mbledhja e mollëve nëpër ferma të ndryshme në zonat që dallohen për prodhimtarinë e mollës, krijon një mundësi argëtimi për turistët vendas dhe të huaj.  Me pjesëmarrjen e fermerëve të rajonit, realizohet një panair, ku të gjithë pjesëmarrësit reklamojnë mollët si edhe produkte të tjera kulinarie si  verë, reçel, liko, prevede, ëmbëlsira me mollë etj.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.